luni, 14 noiembrie 2011

Proges tg mures

Specializată în domeniul amenajări interioare oferă o gamă de produse dintre care aminticovoare, mochete, linoleum, lambriuri, parchet, tavane, uși de . La Proges gasiti parchet laminat la cel mai bun pret dar si parchet laminat exclusiv disponibil la comanda speciala. Disponibile in diverse marimi si stiluri, covoarele Proges sunt solutia ideala pentru a da camerei tale personalitate.

PROGES Superstore Târgu Mures din incinta European Retail Park dispune de o suprafată totala de 12mp si are angajati în timp ce PROGES Superstore . Oradea: Oradea Shopping City (Calea Aradului nr 87); Târgu Mureș: Galeria Real (Bd. Decembrie 19Nr.


291). Târgu Mureș: Galeria REAL (Bd. Decembrie 19Nr. 291). Pentru parchet laminat Oradea, cea mai buna solutie este clar Proges, au preturi foarte bune si livreaza direct acasa.

Târgu Mureş, Telefon 0246cu Orar, Indicații rutiere şi Produse. PROGES este una dintre principalele companii romanesti din domeniul distributiei produselor pentru amenajari interioare cu o retea nationala de magazine .

Proges Amenajari interioare in Târgu Mures. Proges iti ofera cele mai bune produse pentru amenajari interioare: parchet, . Cel mai nou catalog – broşură a Proges, doar la Ofertolino. Uitaţi-vă la ofertele şi promoţiile săptămânale din catalogul supermarketului Proges şi economisiţi . Proges este un grup de companii importatoare și distribuitoare de materiale.


Proges Superstore în Târgu Mures și Bacău în cadrul . Retailerul Proges, specializat in comercializarea, printre altele, a parchetului si covoarelor, a inaugurat doua noi locatii tip superstore, in Targu . Lucru PROGES SRL reprezentant vanzari in magazin Târgu Mureş. Acum zile - Cine are curiozitatea să intre pe site-ul proges. PROGES, una dintre principalele companii româneşti din domeniul distribuţiei.


Constanţa, Craiova, Drobeta, Iaşi, Târgu Mureş, Baia Mare, Braşov şi Bacău.