marți, 15 noiembrie 2011

Galerii fier forjat pret

Galeriile din fier forjat se adresează clienților pretențioși care vor să confere încăperilor un aer clasic. Gama variată de capete și accesorii vor împăca o . Un accesoriu important care pune ampenta in mod deosebit in amenajarea unei case il constituie galeriile din fier forjat pentru draperii si perdele.

Galerii din fier forjat de la producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Descoperiti galerii perdele la preturi reduse (produse).


Galerii din fier forjat pentru perdele de la Zakaria Decoratiuni Srl. Pentru iubitorii stilului mediteranean putem recomanda galeriile cu aspect de fier forjat, iar adepţii eleganţei pure pot opta pentru colecţia exclusivă, cu galerii .

Acasă Galerii - Fier forjat - pentru perdele si draperii. Va oferim si capetele anexate galeriilor. Preturile incep de la lei (TVA inclus). Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice. Comercializam si montam galerii din fier forjat intr-o gama variata de culori. Galeria poate fi simpla sau dubla, de tavan sau de perete cu un sortiment.


Producem galerii din fier forjat, personalizate incintei in care vor fi montate. Galeriile pentru perdele si draperii pot fi vopsite in mai.


Fier Forjat, Porti, Garduri, Mobilier, Balustrade - Porti din fier forjat, garduri din.

Casa Fierului Forjat - Un nou concept pe piata fierului forjat. Galerii metalice pentru perdele si draperii, galerii din fier forjat, galerii din inox. Cauti un depozit de fier forjat sau un producator de elemente din fier jorjat? De asemenea realizam mobilier din fier forjat, galerii si alte decoratiuni care aduc . Galeriile din fier forjat,se potrivesc oricarei incaperi.


Avem o gama variata de modele,care se gasesc in culori(negru,nichel mat,alama antic). Pentru a afla preţul sau disponibilitatea produselor, vă rugăm să contactaţi şefii de raioane sau pe unul dintre.


Gardinia oferă, pe lângă clasicele galerii din lemn, şi galerii din metal sau diverse.