luni, 14 noiembrie 2011

Confectionare ceas din carton

Ajută-l să-și confecționeze propriul său ceas din carton după care va învăța cu mai mult drag cum. Confectionati un Ceas din materiale reciclabile. Jucariile pe care le poti face din cutii de carton reprezinta nu doar metode de a-i oferi copilului noi surse de distractie si amuzament, ci si o .

Aveți nevoie doar de un mecanism de ceas, pe care îl puteți achiziționa din. Ceas cu model realizat din tuburi de hârtie igienică. Hartie creativ - hobby (625); Articole lemn (1470); Articole carton, pluta.


Tag Archives: ceas de carton pentru copii.

Untitled Probabil ca stiti ca in acest sfarsit de saptamana trecem la . Poti sa te uiti la imaginea aceea si dupa sa creezi ceva original, . O alta jucarie pe care o puteti confectiona singuri este ceasul din carton care are avantajul sa aiba si un aspect placut. Ceas din Cd-uri Realizați un ceas haios dintr-un cd vechi și câteva.


Marele ceas Pentru a realiza acest joc aveți nevoie de un carton . Asadar, veti confectiona doua ceasuri din carton pentru a face ca procesul de. Procurati-va o bucata de carton destul de groasa, cam de 50´cm si faceti cu . Un ceas făcut dintr-un carton, cifre, două beţigaşe şi un ac cu gămălie. Am lipit ca fundal un peisaj tăiat dintr-o revistă cu abţibilduri pe care B.

Cadran ceas din lemn - placaj - ce poate fi decorat prin tehnica servetelului, decoupage, pictat, ornat. Un model de ceas de mana realizat din carton colorat. Si iata ce simplu am obtinut un ceas pe care se pot invata extrem de multe lucruri! Nota: Despre felul in care se confectioneaza aceste bastonase am. Din carton de aceeasi grosime, dar rosu, am decupat sase cercuri si . Cum să-ţi faci singur un ceas personalizat? Faci rost de un mecanism, un cadran şi nişte cifre.


Confectionati impreuna un ceas- Alege un carton rezistent, decupati-l sub forma. Ceasul poate fi confectionat si dintr-o farfurie de hartie de unica folosinta de o . Am confectionat astazi cu copiii niste ceasuri din carton cauciucat.