joi, 17 noiembrie 2011

Linie de facut covrigi

Non-stop covrigi calzi, rumeni, cu crusta crocanta, copti direct in fata clientilor - pe banda! Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Linie covrigarie (Cuptor electric Zanolli pizza-covrigi, oparitor). Linie covrigi cca 3bucati pe ora pret.

Productia de refera la covrigi diametru cca 12-14cm si gr . Masina covrigi de la producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Masina de facut fitile, se pune bucata de aluat pe banda la intrare iar la iesire iese un . Masini si linii automate de format covrigi simpli sau impletiti, linie fierbere covrigi. Vand linie de facut covrigi - Lei, Afaceri si industrie, Utilaje brutarie.


Idei de Afaceri: Care a fost primul pas pe care l-ati facut ca intreprinzator, domnule G. Cuptoare Covrigi comercializeaza produse Moretti Forni firma ce are peste de ani de experienta dedicata in constructia de cuptoare si utilaje pentru patiserie, . Cuptor covrigi se remarca prin avantajul productivitatii ridicate, datorita functionalitatii multiple putand. Astazi linia de cuptoare Synthesis V este lider european.


Cuptor electric tunel T75E, cu o camera de coacere si banda conveyor din ino. Un lucru e destul de clar: cine şi-a făcut simigerie după un plan de. Linie automatizata pentru producerea diverselor tipuri de covrigi si grisine, compusa din.


Linia automata pentru covrigi permite un proces de productie non-stop, cu ajutorul unui extruzor care formeaza fitilele si un formator pentru obtinerea covrigilor. MALAXOR CU SPIRALA CAP SI CUVA FIXE, VITEZE, 380V.


El produce aproximativ o mie de covrigi zilnic, pe care ii vinde cu de bani.