vineri, 18 noiembrie 2011

Covoare karacahan brasov

Distribuitor covoare - Aici gasiti adresa, telefon si alte date de contact pentru Karacahan - Covoare Brasov. Karacahan ofera clientilor produse calitative, covoare moderne lucrate la rang de arta. Clientii Karakahan au plecat mereu multumiti de calitatea si aspectul .

Karacahan - ABRISHIM, covoare de calitate, Brasov. Karacahan Decor - 100Karacahan Decor__DECOR_J3577A_RED_GRI.


Va oferim o gama variata de covoare de lana, covoare manuale, covoare din piele, . Covor Pierre Cardin - Covor Pierre Cardin, model deosebit, confectionat din lana.

Karacahan Impex beneficieaza de o varsta experienta in domeniul productiei si comercializarii de covoare si al altor produse textile. UNIC IMPORTATOR de Covoare Pierre Cardin in Romania Producator si Distribuitor de Covoare Karacahan.


Vă oferim o gamă variată de covoare de lână, covoare manuale, covoare din piele,. Karacahan, vă invităm să vizitaţi show room-ul nostru din Braşov. COVOR KARACAHAN - Covor KARACAHAN , face parte din colectia EXCELLENT.


Oferte produse si servicii: karacahan brasov. Producatori, distribuitori, furnizori - COVOR KARACAHAN 0 COVOR KARACAHAN. Oferte produse si servicii: depozit covoare brasov.


Collectie de Covoare Antibacteriale Pierre Cardin.

Comandati acum Prin Magazinul nostru Online! Covoare Produse Asemanatoare cu: MODEL SUPERB DE COVOR KARACAHAN NOU - PRET incepand de la 5Lei. Telefon: 0268-259-488; Strada: BRASOV, Calea Bucureşti, nr. Karacahan, producator si exportator de covoare din Turcia.


Producator, importator si distribuitor de textile: covoare de lana, covoare manuale, covoare din piele, covoare din matase, covoare Pierre Cardin, per. Covoare Pierre Cardin de acril si lana, Cluj - Romania. Calitatea covoarelor este garantata de cei de la Pierre Cardin si de partenerii lor de la Royal.


Pierre Cardin, Catalin Botezatu si Producator de covoare Karacahan. Adresa Depozit Showroom de prezentare: BRASOV, Calea Bucureşti, nr.