vineri, 11 noiembrie 2011

La pitici sibiu

La Pitici, cel mai nou si modern loc de joaca si petreceri din Sibiu! Aşa a fost gândit locul de joacă „La Pitici”, din Sibiu, situat pe Bvd. Pe de-o parte, cei mici au la îndemână tot ce îşi pot .

La Pitici, copiii din Sibiu se pot distra într-un loc de joaca pe doua niveluri, cu tobogan, pod suspendat, trambulina, tunel si cos de baschet. Citeste recomandarile despre Loc de joaca - La pitici si scrie parerea ta.


Lista completa de Grădiniţe şi locuri de joacă pentru copii din Sibiu. Asa a fost gandit locul de joaca La Pitici , din Sibiu, situat pe Bvd.

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Pretul unui iepuras (pui) este de lei Oferim reducere in functie de numarul iepurasilor cumparati. Codul postal este 5500pentru La Pitici, Bulevardul Victoriei, Sibiu, Sibiu - Cod Postal Sibiu, Romania.


Daca nu ni se inchid usile in nas la loc de joaca LA PITICI ca mai rezerva cineva private . La Pitici este cel mai nou și modern loc de joacă și petreceri pentru copii din Sibiu, cu o suprafață de peste 3mp de jocuri și jucării.