miercuri, 23 noiembrie 2011

Gard beton pret metru liniar

Pentru a va ajuta sa faceti o estimare de costuri, putem spune ca in general pretul pe metru liniar pentru gard beton din prefabricate este intre si 1lei, pret . As dori sa realizez un gard din beton (in jur de 1m liniari) in Ilfov si as. Pretul pentru constructia unui astfel de gard cu o inaltime de m .

Cost manopera gard 2ml, stalpi beton, zidarie BCA. Vreau oferta de pret pentru manopera unui gard de ml. Baza beton in pamant si deasupra, stalpi de teava.


Pret metru liniar la gata pentru gard BCA m, Ilfov.

Am contactat o firma de constructii pentru un gard cu baza din beton (lemn (ziceau ei ca e mai ieftin), pret de 400-4ron pe metrul liniar. Gard Fundatie beton armat + Stalpi beton armatpostăriIul 2013Gard beton si caramidapostăriMai 2013Pret manopera gardpostăriMai 2009Mai multe rezultate de la forum.


OFERTA: reducere din pretul gardului prefabricat din beton. Pret gard beton - Garantie ani - Paleta mare de culori - Montaj rapid. Am de ridicat vreo m de gard si caut ceva oferte pentru mana de. Pretul de manopera e de ron pe metru liniar, iar bordura de jos am . Va salut pe toti vreau sa-mi costruiesc un gard in lungime de m liniari, caut o. CIFA) rezulta mil, iat total metrii liniari de gard sunt .