marți, 15 noiembrie 2011

Curatat saltele

Servicii de curatare saltele si igienizare de la lei cu uscare rapida cu aburi si injectie extractie, in orice zona sau sector din Bucuresti. Salteaua de la pat poate să mucegăiască, să se păteze şi să păstreze mirosuri neplăcute. Vezi cum se curăţă corect salteaua, cum scapi de .

Curatare saltele bucuresti curatat saltea, ani de experienta servicii spalare saltele, nr. Bucuresti, curatare saltele pat curatat saltea bebelusi, indepartare . Curatare saltele, spalare saltea, curatarea saltelei ,spalatul saltelelor. Folosind ultima tehnologie pentru curatarea saltelelor prin metoda injectie extractie .

Salteaua este locul unde ne petrecem aproximativ o treime din viata. Cea mai eficientă metodă de a curăța salteaua: eliminăm petele și mirosul! Soluţia trebuie făcută chiar înainte de curăţare, astfel efectul va fi maxim.


Se spune ca ne petrecem aproximativ un sfert din viata in pat, de aceea e important sa ne gandim la intretinerea si curatarea saltelei. Curatare Tapiterii – Canapele, Fotolii, Scaune, Saltele.


Alegeti sa scapati de praf si de microbacteriile ce traiesc in interiorul tesaturii canapelei si fotoliilor . Pentru ca somnul sa fie odihnitor, ai nevoie de o saltea de calitate care, in plus,. In consecinta, curatarea saltelei de pat se impune periodic.


Curatare tapiterii canapele, fotolii, saltele relaxa, scaune tapitate, tapiterii auto din material textile sau piele.

Curatarea sau spalarea canapelelor, fotoliilor, .