marți, 29 noiembrie 2011

Autocolant imitatie geam sablat

Folie sablare geamuri personalizate, Decorari birouri si vitrine, Productie si montaj folie adeziva imitatie geam sablat Bucuresti. Geamurile cu aspect sablat sunt acum mult mai uşor de obţinut cu ajutorul foliilor adezive oferite de Algernon.


Colantari Design va ofera folie autocolant imitatie sablare una din cele mai ieftine alternative la geamurile deja montate.

Autocolantul special se aplica pe toata suprafata geamului ori pe anumite portiuni, sub formă de fâșii ori decupat in formele dorite de client . Vindem la metraj folie imitatie sablare latimi disponibile : -1. Nu ezitati sa ne contactati pentru cotatii de pret si pentru informatii . Folie autoadezivă din PVC cu un efect elegant ce imită geamul sablat.

Folia are suprafaţa semi-lucioasă şi translucenţă medie. Disponibilă în două nuanțe – argintiu şi auriu – folia are aspect de geam sablat.


Suprafaţa semi lucioasă a foliei, împiedică reflexia nedorită a . Pentru a discuta despre un proiect personalizat şi original. Folie autoadeziva imitatie sticla sablata cu aspect inghetat sau prafuit.