luni, 21 noiembrie 2011

Capac canalizare fonta dedeman

Caseta gn (gaze naturale)Dedeman Rama + capac canalizare FCBB 1- Capace de camin. Rama patrata + capac canalizare B1MGBla cel mai bun pret acum la Dedeman.


Rama rotunda + capac canalizare D4MQDla cel mai bun pret acum la Dedeman.

Rama + capac canalizare B1FCBla cel mai bun pret acum la Dedeman. Material: Fonta; Lungime (mm): 625; Greutate (kg): 23. Capacul de canalizare este fabricat din material compozit SMC, pentru o durabilitate foarte mare.


Rama + capac canalizare rotund FCD8D 4la cel mai bun pret acum la.

Este fabricat din fonta cu grafit nodular EN GJS 400-conform standard EN 12 . Rama + capac canalizare FCBB 1la cel mai bun pret acum la Dedeman. Rama + capac canalizare C2MQCla cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria CAPACE DE CAMIN. Producatorii si Distribuitorii de Capace de Canalizare: Capace de canalizare rotunde, Capace canalizare patrate, Capace canalizare specifice, Gratare, Canale, . Capac si rama pentru canalizare exterioara, fabricate din fonta, clasa B125.


Capacul este echipat cu manere pentru manevrare si are suprafata cu aderenta . CAPAC + RAMA DIN FONTA PT CANALIZARE EXTERIOARA B1D. PIESA PVC DE TRECERE PRIN BETON PT CAMINE CANALIZARE, L=240mm, .

Descoperiti capac de canalizare la preturi reduse (produse). Capac fonta ductila, patrat, clasa B1Greutate: kg Deschidere: 435x435mm Dimensiunea . Capac si rama din fonta carosabil 25t cu balama Narcis S. Capace de canalizare, capace de canalizare din fonta, capace canalizare fonta,.


Capac patrat cu rama patrata din fonta ductila, prevazut cu garnitura si sistem antifurt. CAPAC DE CANALIZARE ( CAMIN) din fonta cu clase de incarcare B1KN, D400KN, E. Capacele pot fi folosite la canalizare ape uzate, .