miercuri, 23 noiembrie 2011

Petuniile iarna

Aceste minunate petunii sunt usor de ingrijit, se gasesc in diverse culori, infloresc de primavara pana toamna si au un miros frumos. Exista mai multe tipuri de Petunii si va rugam sa aveti grija atunci cand va.


Atat petuniile, cat si muscatele curgatoare le mai puteti pastra inca un.

Dar, ca mulți dintre noi, nu știu exact cum se îngrijesc ca să mă bucur de . Petuniile sunt plante anuale, foarte rar rezista peste iarna. Toamna, dupa ce se usuca, se tund cu foarfeca aproape complet sau se smulg din . Eu am reusit sa trec peste iarna o petunie.

Tinuta la lumina si la racoare, ferita de inghet, primavara am tuns-o drastic si a inflorit si in vara . SFATURI UTILE PENTRU CRESTEREA PETUNIILOR - Putem gasi pe piata. In zonele cu clima temperata daca sunt crescute afara in fiecare iarna se vor ofili, . Majoritatea petuniilor pe care le putem admira pretutindeni azi sunt hibrizi,. Petuniile se plantează, de regula, primavara, in lunile aprilie şi mai.


Aceste plante au nevoie de pamant fertilizat cu substante organice, care se . Plante care infloresc timp indelungat si din abundenta, petuniile sunt. Nu suporta, insa, nici vantul si nici ploaia si rareori reusesc sa supravietuiasca peste iarna.