vineri, 18 noiembrie 2011

Legarea becurilor in serie si in paralel

Tema: Studierea legarii in serie si in paralel a conductoarelor. Scopul lucrarii: Verificarea legilor la legarea in serie si in parallel.


Legarea în serie a rezistenţelor, bobinelor şi condensatorilor electrici.

Aşa cum se poate vedea şi în figura legarea în paralel presupune că o parte din. Sunt curios ce solutie am, cu as putea sa renunt la nul dintre becurile de pe circuit?


Puteți contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea lui apăsând butonul Modificare. Un circuit paralel este un circuit electric ale cărui ramuri sunt conectate prin .

Conectarea rezistorilor cin circuit serie , paralel si mixt si calculul rezistentei echivalente. Proiect de lectie clasa a VI a , gruparea becurilor in serie si in paralel. Acest pachet contine proiectul de lectie, insotit de materialele la care acesta face referire : fise de lucru, rebus, ghicitori. Legarea becurilor in serie si in paralel 367referat Gruparea condensatoarelor,Circuite utilizate in telecomunicatii,Campul Electrostatic,Condensatoare electro.


Gruparea becurilor in serie si paralel - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Gruparea becurilor in serie si paralel.