joi, 22 iulie 2010

Vitralii tiffany

Tablouri personalizate, realizate la comanda, unde pe un anumit fond de culoare, putem realiza din sticla, ceva personal si . NOU KIT VITRALIU TIFFANY - Doriti sa creati d-voastra un mic vitraliu ? Cu acest KIT, lansam o provocare celor pasionati de vitralii si care vor sa-si decoreze.

Executam vitralii Tiffany din sticla colorata in masa pentru ferestre, lampi, usi, mobilier, bijuterii, diverse decoratiuni. Vintage Art va ofera vitralii autentice si vitralii overlay, sticla decorativa,.


Vitraliile Tiffany se preteaza mai mult modelelor asimetrice si au o inclinatie mai . Vitraliile sunt compoziții decorative formate din bucățele de sticlă colorată,.

Taguri: vitralii, vitralii tiffany, vitralii cristale, fatetate, realizare, iasi, overlay, cu plumb aplicat. Sunt cele mai rezistente ca durabilitate . Sticlă de vitralii si tiffany produsa Spectrum, va pune in valoare vitraliile si lucrarile de arta.


Texturi si combinatii de culori unice cu marca Waterglass, Baroque, . Inca de la inceput trebuie mentionat faptul ca toate vitraliile executate de mine si. Decorati-o cu vitralii tiffany in caseta termopan. Avem mii de modele interesante sau la cerere desenam un .