vineri, 16 iulie 2010

Aparat fogger pret

Răspuns #: Noiembrie 1 201 11:12:p. Functioneaza cu Butelie gaz butan (inclusa in pret). Aparatele sunt noi confecționate de către mine și probate înainte de expediere.

Acest aparat are o serpentina din fier-otel la fel ca . Rofuretto Antivarroa -aparat tratament albine. Se observa cat de usor se aplica tratamentul familiilor de albine cu ajutorul acestui dispozitiv Fogger.

Lista de preturi pentru aparetele pentru dezinsectie si dezinfectie, incluzand foggere. Furetto- aparate pentru efectuarea fumigatiilor cu AMITRAZ. Echipamente fogger si atomizoare, pompele mecanice sunt solutii mobile de imprastiere si depunere a.

Pret: 138EUR cumpara fogger Swingfog SN 50. Modelul clasic pe plan global intre aparatele de pulverizare. DM, fogger tratat stupi, fogger ptr tratamente antivaroua. Aparat Fogger Vita Dm pentru tratat stupii.


Un fogger dintre cele care sau ce folositi cei mai multi, care ar fi cel mai. Lichidul indicat pentru acest aparat, indiferent ca e Furetto original, Fogger, sau o copie, este uleiul de parafina. Efectuarea tratamentului antivarroa de primavara folosind Fogger. Ursu Marian Bogdan Andrei de unde cumpar si eu un aparat de acesta ? Aparat generare ceata calda (thermal fogger) pentru dezinsectie - 36Lei,. Ustensile pentru tratamente apicole, Fogger, Varojet, Varrojet.


Pompita de rezerva destinata schimbului la aparatele de tratament Rofureto. Cod: 30Info: Feromon matci Preţ: 1RON Cod: 106Info: Capse cu feromon. Distanta intre mandrine este reglabila, rama se fixeaza .