marți, 27 iulie 2010

Parafina tratament

Tratamentul cu parafina este usor de pregatit si ajuta la hidratarea pielii chiar si in cele mai profunde tesuturi, imbunatateste fluxul sanguin, . Iar crema hidratantă nu te ajută să uiți de piele. Aplicaţiile cu parafină sunt disponibile în staţiunile balneare şi în unele cabinete medicale.

Acest tratament este contraindicat gravidelor şi celor . Parafina se foloseste pentru anumite tratamente cosmetice care se aplica pe pielea corpului. Impachetari cu parafina - este un articol din categoria kinetoterapie, scris de Echipa CMR Darin.


Dureri de spate - cauze, simptome, tratament.

De asemenea, parafină este folosită şi că tratament anticelulitic şi . Cele mai pretentioase spa-uri au obligatoiu in meniu rasfatul supreimpachetari cu parafina pentru maini si picioare. Termoterapie sau impachetarea cu parafina, o procedura des intalnita in fizioterapie si utilizata in clinica ReMed Brasov.


Parafina este o substanţă rezultată în urma prelucrării din petrol şi poate fi folosită pentru tratamentele fizioterapeutice, fiind extrem de benefică în tratarea . Parafina are un puternic rol terapeutic, fiind intrebuintata pentru mai multe afectiuni externe , dar si interne. Parafina contribuie la intensificarea procesele .