joi, 15 iulie 2010

Model contract de inchiriere simplu

Proprietarul declară că apartamentul, ce face obiectul prezentului contract, se află în proprietatea sa . Am convenit la incheierea prezentului contract de inchiriere cu respectarea clauzelor. Pretul convenit pentru inchirierea autoturismului mai sus indicat este de .

O lista cu modele de contracte: contracte vanzare - cumparare, contracte comerciale,. Am ajuns să avem nevoie de câte un contract pentru orice facem.


Proprietarul se obligă ca la încetarea raporturilor dintre părţi, raporturi ce rezultă sau sunt consecinţa prezentului contract de închiriere, să restituie chiriaşului . Destinatia spatiului inchiriat nu poate fi schimbata fara acordul scris al proprietarului.

Subsemnatul_domiciliat în_, posesor al CI seria_ nr. Cele mai intalnite modele ale contractului de comodat update 2014:. Suma inscrisa in contract ca pret nu include valoarea unor posibile avarieri ale autovehiculului produse. Model pentru contract de inchiriere a unui imobil . CONTRACT DE INCHIRIERE CONTRACT DE INCHIRIERE ziua ____, luna ___, anul ______. Model contract de inchiriere intre persoane fizice sau catre o persoana fizica.


Descarca un model simplu de contract de inchiriere. Contract de colaborare intre SC si persoana fizica.


Obiectul prezentului contract consta în darea în folosinta (închirierea) de catre. Pretul prezentului contract poarta denumirea de chirie, si consta în suma . Doua modele de contracte de inchiriere care cuprind aproape toate clauzele unui. Model de contract de inchiriere incheiat intre o societate comerciala (firma) si o . Un model de contract incheiat intre doua societati comerciale.


Obiectul contractului este obţinerea folosinţei apartamentului în suprafaţă de ___.