joi, 29 iulie 2010

Aquaform brasov

PREJMER, DN1 KM140+54PARCUL INDUSTRIAL PREJMER HALA NR. Cumpara cazi de baie,mobilier,paravane Aquaform de la JollyCluj. Comenzi online, plata ramburs sau prin card.

In Romania, produsele sunt comercializate de firma subsidiara grupului, Aquaform Ro, cu sediul central in Brasov. Aquaform este un brand al Armatura Grup, . Aquaform este un producător de cabine de duş, mobilier de baie, căzi de baie, cadite . Aquaform este un producător de cabine de duş, mobilier de baie, căzi de baie,duşuri şi .

Import si distributie de:- obiecte sanitare (cazi si cadite, cabine de dus, paravane pentru cazi);- mobilier din lemn pentru bai. Vrei sa te angajezi la SC Aquaform RO srl?


Brasov, Parc Industrial Prejmer, Comuna Prejmer, jud. Aquaform oferă produse de calitate superioară, cu design agreabil, oferind garanția siguranței în utilizare. Fiecare etapă a procesului de producție este . AQUAFORM RO SRL, localitatea Prejmer, judet Brasov. Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Brasov. Numarul de telefon al firmei AQUAFORM RO SRL, din judetul Brasov.


Sediu AQUAFORM RO SRL - informaţii de contact.

Cumpara Cazi, cabine dus si accesorii Aquaform de la eMAG la preturi avantajoase. Cadite-Sifoane - Semirotunde - Aquaform . AQUAFORM RO SRL - cui 229070- Tot ce vrei sa afli! Date de contact, adresa, indicatori financiari, verificare incidente CIP, procese, datorii, rating financiar, . AQUAFORM RO SRL - CUI 229070- Toate datele firmei! Rapoartele DEMO de mai sus NU CONTIN date apartinand firmei Aquaform Ro . Cele mai noi anunturi din Transilvania Expres.


AQUAFORM Prejmer (depozit ob. sanitare) angajeaza. AQUAFORM RO SRL, BRASOV - CUI 229070- vezi datele firmei: Adresa, activitate, cifra de afaceri, active, salariati, datorii la stat.


PARCUL INDUSTRIAL PREJMER HALA, DN 1 km 1+ 5453 COM.