luni, 26 iulie 2010

Grilaje metalice bucuresti

Din ce in ce mai necesare in ultimul timp , grilajele metalice de siguranta impiedica. Pentru Bucuresti transportul este gratuit ,montajul este si el gratuit daca . Grilaje metalice pentru protectia geamurilor si ferestrelor.

Preturi mici,gratii metalice geamuri,gratii metalice ferestre, grilaje fier forjat,grilaje metalice geamuri . Grilaje metalice pentru protectia geamurilor produse si montate gratuit in Bucuresti de ICE Conf Metal Forte SRL. Grilaje metalice ferestre ca sa fii in siguranta in casa.


Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori.

Executam la cele mai bune preturi lucrari de calitate in confectii metalice de garduri metalice,porti metalice,grilaje metalice,balustrade,fier forjat,intr-o gama . Rofierar Bucuresti produce grilaje metalice preturi competitive OFERTA DE PRET include grilaje, gratii, grilaje metalice, grilaje metalice ferestre, grilaje metalice . Grilaje metalice pentru locuinta, fabricate din otel si cu vopsire in camp electrostatic, cu posibilitate de alegere a culorii. Executam la cele mai bune preturi lucrari de calitate in confectii metalice de garduri metalice,porti meta.