luni, 26 iulie 2010

Semne cuptor electric

O parte din aceste simboluri si semne se regasesc si la cuptoarele. Cuptor electric incorporabil multifunctional Bosch HMG6764S functii, . Butonul de control al funcţiei cuptorului.

Timpul trece mai repede in compania potrivita, dar cuptorul Arctic mentine temperatura adecvata servirii. Ofera un consum moderat de energie electrica.


Verificaţi să nu fie întrerupt curentul electric, iar cuptorul să fie conectat la reţeaua . Nu asezati recipiente mai grele de kg pe usa deschisa a cuptorului.

Nu deschideti usa cuptorului decat atunci. Siguranta si circuitul electric suporta sar-. Suprafața din spatele cuptorului se înfierbântă în timpul utilizării. Modul de funcționare al cuptorului electric poate fi selectat . Circuitul electric al acestui cuptor este echipat cu un sistem termic de oprire. Interiorul moale si exteriorul ars e semn de temperatura mare la orice aluat.


Link direct catre acest raspuns Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite bruxinha un Mesaj Privat . MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE SI INTRETINERE. Cuptor electric Kubus KU 99M, KU 99P Cuptor electric Neptun NE 99M, NE 99PMANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE SI INTRETINERE Cuprins Intr.

Pentru a încastra cuptorul în mobilă, deschideţi uşa cuptorului şi însurubaţi. După instalarea aparatului, cablul electric şi priza trebuie să fie uşor accesibile;. Numai pentru modelul FB IX : Observaţie : În cazul aparatelor echipate cu programator electronic, pentru a utiliza cuptorul electric, apăsaţi . După instalarea aparatului, cablul electric ºi priza trebuie să fie uºor accesibile; ! Acest cuptor este produs în conformitate cu următoarele directive.


Salut,Am si eu un cuptor incorporabil de la Gorenje, modelul BO5320AX. Si in rest nu a dat semne ca n-ar merge ceva la el.