luni, 26 iulie 2010

Adras echipament

Adras Echipament comercializeaza echipamente pentru service auto si vulcanizari. Cel mai bun raport calitate-pret din Romania.


TVA inclusa)Pachet cu echipamente si scule pentru deschiderea unei vulcanizari de turisme.

Are in componenta masina de dejantat cu coloana . Avem in permanenta in stocul nostru toate piesele de schimb pentru aparatele de dejantat . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . Adras Echipament Srl, judetul Bucuresti: Suntem importator si distribuitor de utilaje, echipamente si scule pentru service auto.

Adras Echipament Auto situat in Bucuresti va pune la dispozitie o gama variata de echipamente vulcanizare si service auto. In aceasta pagina va recomandam categoriile si modelele de elevatoare pentru vehicule, cu coloane, cu coloane, .

Harta interactiva a Bucurestiului cu pozitionare precisa pe harta a obiectivului cautat. Adras Echipament: Gama completa de utilaje, echipamente si scule pentru service auto si vulcanizare - eAfacere. Portal de afaceri, forum de afaceri, catalog . Statut: Nelistată Forma Legală: Societate cu raspundere limitata.


Loc de munca tehnician instalare si service pentru utilaje si echipamente. Locuri de munca si angajari adras echipament srl. ADRAS ECHIPAMENT SRL - Alte, ID86606 Bucuresti, România.


ADRAS ECHIPAMENT SRL, localitatea Sector judet Bucuresti Ilfov. Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Bucuresti Ilfov.


Adras Echipament din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.