vineri, 16 iulie 2010

Articole menaj si uz casnic

Cel mai mare depozit engross si endetail din Romania. Imbracaminte, incaltamine, uz casnic, marochinarie, lenjerii, prosoape, .

Produse Uz Casnic EN GROS Furnizor DIRECT DE Produse Uz Casnic PENTRU comercializare EN GROS. Vei gasi in aceasta categorie articole pentru menaj confectionate din plastic, metal sau lemn: dezinfectanti, manusi menaj, mopuri bumbac, stergatoare si maturi, . Pentru casa: cutii depozitare, tigai teflon, ceramice, oale inox, cani, boluri, farfurii, electrocasnice mici, articole uz personal, decoratiuni, vase gatit inox.

Trimarq - Distribuitor de mobilier din plastic si produse de uz casnic, articole de menaj, mobilier de gradina, recipiente plastic, cutii plastic, caserole plastic. Firme - firme, categoria Produse din Plastic pt Uz Casnic - Casa si.


Comert cu amanuntul electrocasnice , produse de menaj si uz casnic Victronic articole uz casnic si menaj - Electrocasnice , produse de menaj si uz casnic . Este una din cele doua activitati cu care am inceput. Compania este in primul rand PRODUCATOR si distribuitor de seturi de mopuri. La Dedeman puteti alege oricare din cele 13produse din categoria MATERIALE PENTRU CURATENIE SI MENAJ.


Unul dintre cei mai importanti distribuitori de detergenti si articole de menaj, Dacris, va asigura ca toate produsele de . In aceasta categorie sunt incluse exemple de implementare in magazine ce comercializeaza articole de menaj si uz casnic.