luni, 26 iulie 2010

Mocheta copii hornbach

Alegeți din peste 3de covoare de diverse dimensiuni, de la x 1cm până la 2x 2cm și peste 30. Material: Colţare de margine şi de trecere; Masă de şpaclu; Dibluri şi şuruburi; Mochetă; Folie pentru reţea de fixare; Bandă adezivă pentru mochetă . Avem peste produse in categoria Mocheta de interior cu preturi de la 19.

Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Aici gasiti cataloage si prospecte Hornbach - Oferte reduceri Hornbach, in catalog fiind prezentate oferte de tapet, vopsele, deco,.


Camera copiilor, Izolația mansardei, Parchet, Sanitare, Mașini și unelte. Mocheta Tempo 9 culoare maro, latime m. Mocheta cu tesatura buclata si material suport Actionback. Mocheta Playground 9- loc de joaca pentru copii PRET INFORMATIV. Mocheta rambo ab caramiziu la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Mocheta. Magazinul tau de bricolaj din Militari iti ofera o gama variata de produse pentru proiectele tale de constructii si amenjari, la cele mai bune preturi. Hornbach Romania ofera reduceri de pentru o gama de covoare si mochete aflate in categoria celor ce urmeaza sa fie scoase din .