marți, 20 iulie 2010

Lenjerie de pat chisinau

Lenjeria din satin - este lider printre lenjeriile de pat. Această țesătură strălucitoare și densă confecționată din fire de bumbac răsucite și de două ori impletite . Lenjerie de pat din bumbac 1,după tehnologia Ranforce.

Pagini similarePrețurile la set de lenjerie ranforce: Cearșaf plapumă 220-2Cearșaf plapumă 200-2Cearșaf plapumă 175-205. Lenjerie de Pat marca TIROTEX, TIRASPOL de calitate superioara.


Avem lenjerie de pat din bumbac 1, fabricat in Moldova. Avem stofa ca satin 1 bumbac la 9lei, Jaquarte la 8lei, Ranforce 1 .

Stofe, țesături, lenejerii de pat în atenția dvs sunt prezentate cele mai recente anunțuri. Lenjerie de pat,prosoape,halate de baie,perne,plapume ș. O multitudine de modele moderne,culori,forme geometrice,natură,special . Seturi de lenjerie de pat din bumbac pentru bebelusi si asternuturi pentru patut la cele mai ieftine preturi puteti cumpara in magazinul nostru din Chisinau.


Cele mai mici preturi si reduceri de sezon la lenjerii de pat 3D numai in magazinul nostru online din Chisinau. Bucura-te de culorile delicate, materialele naturale si placute la atingere ale lenjeriei de pat.


Comanda online si beneficiaza de reduceri fierbinti + livrare!