vineri, 9 iulie 2010

Culoarea corai

Pentru bijuterii, designerii folosesc cu precadere nuante inchise, puternice, iar pentru imbracaminte, si mai ales rochite, . Buzele corai cer sa fie saratute si admirate indelung. La fel ca orice alta culoare de ruj, si coraiul are diverse alte nuante mai deschise, mai .

Nu stiu de ce, dar m-am indragostit de aceasta culoare. Desi e o declinare a rozului, coraiul poate deveni intens – e undeva intre roz-oranj si . Corai este una dintre cele mai hot culori pentru machiaj in aceasta vara. Fie ca alegi sa-ti evidentiezi ochii cu un fard corai, fie ca iti colorezi .

Una dintre culorile cele mai populare in aceasta primavara este rosul coral. Afla cum sa asortezi hainele rosu coral si cum sa folosesti culoarea . Notă: Există mai multe combinații prin care se poate obține aceeași culoare pe monitor în codul.


Coral, #E73E0 23 6 7 10 16°, ,. Tangerine Tango Nu e portocaliu, nu e roşu şi nici corai. E tangerine tango şi e culoarea vedetă a anului 2012! Vorbim despre o nuanţă vibrantă, la confluenţa . Culorile anului: roz caprifoi si roz coral Moda este una foarte schimbatoare si, dupa cum bine stim, in fiecare sezon specialistii ne recomanda .