luni, 21 iunie 2010

Vopsea oskar rugina

Email pentru metal, direct pe RUGINA se aplica direct pe rugina previne aparitia. Oskar - direct pe rugina este o vopsea ce are la baza rasini alchidice, pigmenti, solventi organici, sicativi, aditivi si este utilizata pentru protejarea suprafetelor . Vopsea Oskar pentru metal utilizata in scop de protectie si decorare a suprafetelor metalice exterioare atacate de rugina.

Vopsea pentru metal Oskar Direct pe Rugina 0. L, tip 2in nuanta Verde Inchis Lovitura de Ciocan. Comanda Vopsea metal Oskar direct pe Rugina pe . Email special pentru metal, se aplica direct pe rugina fara a necesita grunduirea si previne aparitia ruginii.

Este disponibil in culori, in ambalaje la L si 5 . Cumpara Vopsea Oskar Direct pe Rugina Negru Mat Fier Forjat 0. Brico Depot iti ofera VOPSEA OSKAR RUGINA ARGINTIU 2. L in depozitul din Militari la pretul de 101. Pentru că am tot scris de bricolaj, oamenii de la Vopseaua Oskar. Ma tot uit pe dupa vopsele de tip lovitura de ciocan cu inhibitori de rugina dar am zis sa intreb si aici, poate sunt care au folosit si pot .