marți, 29 iunie 2010

Distanta legala intre casa si gard

Află ce distanță trebuie să lași între casa ta și cea a vecinului. Subiect: Distanta regulamentara intre o casa si gardul vecinului. Distanta regulementara dintre o casa si gardul vecinului.

Dec 2014Distanta legala intre gardul vecinului si o constructie. Aug 2010distanta minima legala intre hotar si peretele casei Pagina.


Care sunt cele mai întâlnite limite legale ale dreptului de proprietate. Intre casa mea si gardul despartitor este m si.

Care este sanctiunea legala pentru persoanele care voit patrund fara drept pe . Locuiesc la casa iar intre mine si vecina exista un gard din tabla ridicat de noi pe linia. Care este distanta minima legala intre intre casa mea si vecinul de . Distanta legala intre constructii este reglementata si trebuie. Care este distanţa la care trebuie să se afle un copac faţă de proprietatea vecinului? Ma deranjeaza pentru ca toata apa de la ploi si zapada cade la mine an curte.


Mar 2015Constructie gard - vecinul nu este de acordpostărifeb. Retragerile legale la o constructiepostăriIun 2012Distanta teren vecinipostăriIul 2010Mai multe rezultate de la forum.

Am construit o mica incapere intre casa si gardul vecinului. Fara ferestre catre el si cu strasina 1 in curtea . Un clujean i-a demolat casa vecinului construită ilegal - FOTO și VIDEO. Distanta intre constructie si limita de proprietate a fost de 1.