joi, 17 iunie 2010

Ornamente din pietre de rau

Pietrele de rau mici, folosite in proiectele de amenajare a bailor, pot oferi o atmosfera de spa, ajutandu-va sa va relaxati si sa va bucurati. Dacă nu ai norocul să locuiești în apropierea unui râu, pentru a folosi pietrele pe care le găsești acolo, poți cumpăra piatră naturală de râu de la unul dintre . Pavajul din pietre de râu redă perfect stilul rustic.

Grădina, curtea sau aleea va mult mai deosebită cu aceste ornamente din pietre. Atunci cand este pavata cu pietre de rau, spatiul care te poarta in inima naturii capata, prin formele rotunde, un aspect mult mai prietenos, . Pietre de rau vopsite ecologic, desenate cu grija si protejate cu lac special.


Acasa Cum transformi ghivece de flori intr-o fantana arteziana de gradina - proiect DIY.

Ghivece si pietre de rau ornamente de gradina. Idei decorare gradina cu roci si pietre; Ornamente de gradina in forma de animale.


Indiferent ca sunt pietre de rau sau nu, acestea vor deveni elemente . Construieste un soclu decorat cu pietre de rau si asaza deasupra un blat facut din lemn masiv. Imaginea rustica pe care o va transmite aceasta . Construiește un soclu decorat cu pietre de râu și așază deasupra un blat facut din lemn masiv. Imaginea rustică pe care o va transmite .