joi, 17 iunie 2010

Cazare cu piscina poiana brasov

Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri în Poiana Braşov, România. Alpin Resort Hotel stele Această proprietate a fost de acord să facă parte din . Hotelul Alpin Resort este situat în centrul stațiunii Poiana Braşov, la numai minute de mers pe jos de pârtiile de schi, și pune la dispoziție unităţi de cazare, .

Al treilea an consecutiv Premiul I “Leisure Hotel of the Year” si Premiul I “Spa of the Year” in cadrul Galei Hotel Tourism Leisure. Alpin Poiana Brasov – confortul unui hotel de stele în Poiana Brașov.


Cazare hoteluri Poiana Brasov, Rezervari hoteluri Poiana Brasov la PRETUL MINIM. Aflata chiar in inima superbei statiuni montane Poiana Brasov, la minute de mers pe jos de statia de autobuz (nr. Brasov-Poiana Brasov) si min departare .

Oaspetii care doresc sa se relaxeze pot vizita piscina acoperita a hotelului. Piscina este incalzita si oaspetii se pot bucura de asemenea de sauna si jacuzzi.


Oferte de cazare la pensiuni in Poiana Brasov. Rezervari directe cu proprietarii de pensiuni din Poiana Brasov, preturi mici. Cazare Poiana Brasov 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti.


Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. Beneficiile wellnessului sunt nenumarate, de aceea atunci cand alegem un hotel din Poiana Brasov, Romania, este ideal ca acesta sa includa si accesul la . Indiferent de sezon, Escalade Hotel din Poiana Brasov isi propune sa ofere.


SPA a hotelului nostru va fi inchisa pentru revizia anuala (piscina, sauna, jacuzzi).