vineri, 25 iunie 2010

Atomizor solo second hand

Atomizor SOLO PORT 42 nemtesc + multiple accesorii. Motopompa stropit tip SOLO port 4cu atomizor.

Service SOLO - SOLO produce o gama larga de pulverizatoare, atomizoare. Atomizor - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Cautari similare: atomizor stihl, atomizor solo, atomizor servisabil, atomizor parfum,. Atomizoare noi și second hand de vânzare. Cautati Atomizor solo 4utilaje agricole second hand? Contactati direct vanzatorul de Atomizor solo 4utilaje agricole. Compara preturile la Atomizor Solo, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Vand atomizor FUXTEC nou , absolut nou in ambalaj original , calitate germana , impor.


Pulverizator profesional, cu emisii reduse. Cadru-suport comod cu curele căptușite și sistem de pretensionare. Ai grija de culturile tale si achizitioneaza atomizoare Stihl de pe agromoto. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ATOMIZOARE SI PULVERIZATOARE.


Preturi pentru ATOMIZOARE SI PULVERIZATOARE . Bosch, Dolmar, Honda, Makita, Solo, Stihl impreuna cu toata gama de accesorii. Raza de actionare pe orizontala: 1m . Producator: Ruris Model: A103S Descriere Atomizorul A 103S produs de Ruris Craiova este echipat cu un motor TEZ de 3CP si pompa de presiune pentru lichid .