joi, 10 iunie 2010

Cultivarea spanacului in solar

Cultivarea spanacului este o idee buna pentru ca nu vei investi foarte multi bani la început si poți obține un profit foarte mare, Investiția . Spanacul este cultivat pentru frunze, care se pot consuma proaspete sau. Dacă spanacul este plantat toamna, pentru a fi consumat primăvara .

De altfel, Matador și Marates sunt soiuri pe care specialiștii de la Agro Kit Solarii le recomandă pentru cultura de spanac înființată în luna . Legume din Matca produse ecologic in sol, nu in substrat sau vata minerala, produse ecologic in sol. Spanacul - una din culturile care merg iarna in solar.


Ceapa verde - o cultura usoara care creste iarna in solar.

Cultivarea spanacului este simplă şi mai puţin costisitoare, mai ales atunci când se ajunge la mecanizarea integrală, aşa cum se practică în . M-ar interesa ce si cum putem cultiva in solarul fara incalzire in perioada. Culturi solar NEINCALZIT: - spanacSpanac-cultivare iarna in serapostăriOct 2015Cultura salateipostăriOct 2012Mai multe rezultate de la forum.


Cultura de spanac - Descrierea culturilor legumicole - Informatii utile. Pagini similareSpanacul este cultivat pentru frunze, care se pot consuma in stare proaspata sau deshidratate, fierte sau oparite, pregatit sub forma de diferite mancaruri. Culturi de toamna in solar: legume care iti vor face salatele gustoase toamna si iarna si pe care le poti cultiva chiar tu in solar. Aşa arătau micile răsaduri la august (salată căpăţână, salată creată roşie şi spanac):.


Pentru cei care doresc legume proaspete pe timpul iernii, cultivarea spanacului intr-o sera este un lucru bun de facut.