vineri, 18 iunie 2010

Ambalaje miere

Ambalaje miere, borcane miere, maturatoare inox, maturatoare plastic. AMBALAJE MIERE, oferte si promotii la Ferma Apicola Merisani - Echipamente Apicole, calitate garantata la preturi accesibile.


Mierea trebuie pastrata in ambalaje speciale, in locuri aerisite si intunecoase.

Va propunem cateva ambalaje speciale cu forme atractive cu diverse capacitati. O gama foarte larga de ambalaje pentru miere de tip: flacoane, ursuleti si borcane pentru miere din ambalaj plastic gasiti la firma NEKTAR . Fie in flacoane, pliculete, caserole sau borcane de sticla. Ambalajele pentru mierea de albina s-au adaptat cerintelor in domeniu si se gasesc in diferite culori, .

Alegerea ambalajului pentru miere depinde de doua categorii de motivatii; una se. Vasele ideale pentru ambalarea mierii sunt cele confectionate din sticla sau . Vă oferim ambalajele pentru miere de mai jos. Ursuleţi plastic „cu palarie” 3g pentru ambalare miere, Cod 869. Borcane, sticlute, flacoane, ambalaje miere - Sticlutele pt propolis sunt de 10-20-30-ml.


Ambalaje miere, borcane, galeti din plastic pentru miere. Cumpara AMBALAJE MIERE ALBINE Miere in Targoviste România — de la S. Maturator miere polipropilena, 18l, cu robinet plastic.


Material : plastic , corespunde utilizarii in industria alimentara si nealimentara.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Student: Ioana-Roxana Tureatcă CEPA, anul IV, grupa 2C. Ambalaje bizare, ambalaje ciudate,ambalaje neobișnuite,ambalaje originale,chifle fitness,ambalaje inedite,miere la stup,pungă cu umerașe . Recipiente pentru ambalare miere si alte produse apicole . Blaj Achizitia si comercializarea mierii de albine sub marca Roua Florilor si Di Melio - miere ecologica, in toata reteaua . Ceea ce este important de stiut (pentru necunoscatori) este ca din ambalajele de sticla . tagged with 'ambalaje miere' (0).


Despre Noi: Câteva informații esențiale despre Bursa Mierii și avantaje.