marți, 15 iunie 2010

Detergent injectie extractie

Teppich Shampoo Detergent manual pentru covoare, mochete si textile. Dizolva murdariile de toate tipurile de pe covoare, perne, tabureti, tapiterii de masina, . Aspirator injectie extractie spalare mochete karcher puzzi 3industr.

Karcher – 03– Promotii, Magazin Online produse profesionale de curatenie, Service. Intreaba-ne despre ofertele pentru Detergent injectie-extractie.


Spruh-ex 10l - Detergent de injectie extractie. Detergent concentrat care indeparteaza usor, rapid si eficient petele, murdaria.

Detergent nespumant, fara fosfati, folosit pentru curatarea mochetelor si covoarelor prin metoda injectie-extractie. Este un detergent concentrat, nespumant, pentru indepartarea murdariilor de pe covoare, mochete si tapiterii. Detergent mocheta pentru curatare cu aspirator injectie - extractie.


Formula speciala pentru efect si uscare rapida. Detergent profesional cu spumare redusa pentru spalarea covoarelor si mochetelor prin metoda injectie extractie.


Detergent pentru mochete si covoare fara spumare pentru aspiratoare injectie-extractie. Oferte produse si servicii: detergent covoare injectie extractie. Producatori, distribuitori, furnizori - Detergent Covoare Injectie Extractie.


Detergent profesional pentru spalat covoare, mocheta cu aspirator de injectie-extractie.

Detergent sampon de covoare si tapiterii, cu efect antibacterian. Detergent de covoare, sarac in spuma, pentru masini cu injectie-extractie. Carpasol contine tenside cu actiune intensiva si spumare redusa.


Cu acest produs obtinem o curatenie profunda a . Aspirator cu spalare injectie extractie Lava, profesional, multifunctional. Se foloseste pentru spalarea prin injectie extractie cu detergent slab . Descriere produs: TASKI Tapi Extract este un detergent special conceput pentru curăţarea covoarelor, mochetelor şi tapiţeriilor prin metoda injecţie-extracţie.