vineri, 18 iunie 2010

Blat granit baie pret

Depozitul Vinca iti propune o gama variata de blaturi din granit la preturi mici. Comanda online blaturi din granit pentru bucatarie sau baie sau vino in . Blaturi Simeria, Specificatii Dimensiune La comanda Grosime cm Culoare.

Blaturi granit la comanda la cel mai bun pret! Echipa noastra de specialisti in domeniu propune blaturi de granit pentru bacatarie, baie, baruri…prelucrate in functie de preferintele si de nevoile clientilor.


Blaturi din Granit, blaturile de bucatarie din granit. Avem produse competitive din marmura granit, totul la preturi promotionale, de.

Blat de masa din marmura, granit, travertin. Blaturile de masa sunt alegerea perfecta pentru bucatarie si baie, inclusiv pentru zona de receptie a firmelor.


Piatra - Cuart Compozit - Granit - Marmura - Travertin - Ardezie - Onix. Blatul de bucătărie are rolul de a înnobila mobilierul prin calitatea. Preturile la marmura si granit practicate de Marmurar.


Bai super-lux, - realizarea unei bai unicate - inaltimea ceruta de client - taiate dupa venatura - pretul functie de modelul. Prelucrari cant (pentru placi la scari, glafuri, blaturi de bucatarii) .