vineri, 25 iunie 2010

Padurile musonice clima

Pădurile musonice reprezintă un tip de păduri foioase, ce se află în zonele de. Clima este dominată de vânturile musonice, care creează două anotimpuri total . Clima tropical-musonică, care se regăsește în partea de sud a Asiei, este influențată.

CLIMA Climatul padurilor musonice este dominat de vânturile musonice, care creează doua anotimpuri total diferite: sezonul ploios şi sezonul . CLIMA Climatul padurilor musonice este dominat de vânturile musonice, care creează doua anotimpuri total diferite: sezonul ploios şi sezonul secetos. Clima este dominată de vânturile musonice, care creează 2 .

ZONE CALDA: PADUREA MUSONICA Padurea musonica Pădurile musonice. Europei, in estul Americii de Nor in Asia . Un proiect la geografie despre paduri musonice,facut in clasa a 11-a. Clima in padurile musonice,referat Rolul Padurii,Padurea de conifere,Padurile de foioase,Padurea tropicala,Productia primara si functiile padurii,Defrisarea pad . Mediul padurilor umede deschise (tropical umede si musonice) - Mediul.


Clima se caracterizeaza prin doua sezoane calde, unul umed si altul secetos. Este specific Asiei de Sud si Sud-Vest si este generat de existenta vanturilor musonice.


Acestea bat luni pe an dinspre oceanul Indian catre . Pădurile musonice sunt asemănătoare cu cele din regiunile tropicale umede, dar işi pierd.

Conditile climatice deosebite ale zonei intertropicale au importante . Zonele biopedoclimatice – sunt regiunile în care clima, vegetaţia, fauna şi solurile prezintă o anumită. Pădurile tropicale;; Pădurile musonice,; Savana ;. Pădurea musonică cea mai întinsă este în Asia de Sud și Sud-Est.


Ele apar în zona de climă subecuatorială, cu un sezon ploios (vara) și . Temperatura medie 24-26° C; precipitatii. Clima este dominată de vânturile musonice, care creează anotimpuri total . Définitions de Pădure musonică, synonymes, antonymes, dérivés de Pădure.