marți, 29 iunie 2010

Coperti carti personalizate

Cele mai noi cadouri, carti personalizate, messaje de dragoste, poezii, sms, etc. Exemple, poze coperti, maroniu, negru, verde, cu ornamente florale aurite. Carti de dragoste, personalizate cu pozele si dedicatiile tale, cadouri nepretuite .

Site romanesc ce promoveaza educatia prin personalizare. Coperta este cartonata, cartea fiind legata printr-un sistem care ii asigura durabilitate.


Coperta de carte bine realizata creeaza o impresie buna despre continutul ei. Cum sa faci o coperta pentru carte - Duration: 4.

O poveste numai a ta, intr-o carte personalizata. Coperta cartonată, paginile color, care reprezinta jumatate din carte, calitatea hârtiei şi nu in cele din urmă textul, fac din cărţile personalizate . Cartea foto cu copertă personalizată poți comanda în mărimea normală 14xcm, 20xcm sau 22xcm (portrait). Carti personalizate pentru copii cu varsta intre 3-ani Se apropie Mos Craciun.


Băiatul meu a început să citească singur şi mă bucură mult curiozitatea lui de a deschifra rândurile de litere dintre coperţile unei cărţi. Cartile personalizate sunt cartile in care copilul este eroul principal.


Carte personalizata CL 2F – personalizarea se face cu pozele si textele trimise de client. Coperta carti este cartonata si lucioasa iar paginile cartii cu textele si .

Este vorba despre „cartea de citit în doi”. Victor Miron a fost invitatul nostru, la Radio Cluj şi ne-a spus mai multe despre această idee. Cărţile personalizate pentru copii au un impact pozitiv foarte puternic asupra celor. Coperta este cartonată, cartea fiind legată printr-un sistem care îi asigură . Carti personalizate pentru copii, Cluj-Napoca.


Si copilul tau poate deveni erou de poveste! CARTI PERSONALIZATE pentru COPII de la DDD cartea contine 36pagini+coperta format Aabsolut toate paginile personalizate cartea contine: AFLABETUL, .