vineri, 25 iunie 2010

Cultura cartofului in gospodarie

Cartofii se cultiva foarte usor, pot fi crescuti atat in gradina casei, cat si in sacii de plastic, ghivece, galeti sau cutii din lemn inalte. Cultura cartofului pentru chips - Programul Academia Lay's si-a desemnat. As vrea sa vin in ajutorul celor care vor sa se apuce acum de agricultura sau celor care au o gradina mica in care vor sa cultive doar pentru ei .

Cartofii se cultiva foarte usor, pot fi crescuti atat in gradina cat si in saci. Pentru a nu avea probleme in cultivarea cartofilor, in primul ran trebuie sa.


Din aceasta cauza, cultura cartofului da cele mai bune rezultate la fermierii care. Valea Somesului, judetul Bistrita Nasau se ara si se pun cartofii.

Sfaturi utile creșterii cartofului dulce (mov și roșii) pentru productivitate. Pentru ca o cultură de cartof să devină rentabilă trebuie găsite soluţii . Cultivarea cartofilor este foarta usoara si nu cere cunostinte tehnice.


Cultura cartofului va pune in valoare aceste elemente cu conditia sa nu fie in exces. Mai tarziu, in anul 162 cartoful a ajuns pentru prima oara in America de Nor iar astazi, cartofii reprezinta una dintre cele mai mari culturi .