miercuri, 13 iulie 2016

Pompe de irigat

Pompa de irigat si un bazin de fibra 10litri. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.

Pompa Hidrofor Grundfos pt sisteme de irigat si alimentare cu apa casa. Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice.

Optimizati sistemul dumneavoastra de irigat cu pompa potrivita. Irigare staţionară cu performanţe şi mai mari de pompare. Agro-Catalog ofera servicii de consultanta in achizitionarea,pompelelor pentru irigatii, motopompe, pompe pentru tractor irigatii, motopompe pentru tamburi. Cumpărați Pompe de irigare utilizate pe traktorpool. Pompe pentru irigatii, echipamente si accesorii. Motopompe de irigat, pompe la priza tractorului, pompe electrice cu hidrofor.


GLOBAL TECH ofera motopompe diesel si benzina pentru irigatii, constructii s. Anunțuri de Utilaje de irigaţii care corespund căutării dumneavoastră:. De ocazie - în stare foarte bună - Pompa de apa Sykes Yakka 1din anul 200 .

De ocazie - în stare foarte bună - Pompa de apa Sykes Yakka 1din anul 200 motor Cummins, 14kg, . Comparati preturile magazinelor online la Pompe gasiti cel mai mic pret,. Ruris Craiova, motopompa de irigat PPse . Compania Mecanex este situata in municipiul Botosani si ofera o gama variata de echipamente si agregate, produse turnate si prelucrate utilizate in diferite . VAND POMPA PENTRU IRIGAT, pompa irigatii, Instalatie Irigat Prin Aspersie, Irigatii gradini Rain Bird , SIstem fotovoltaic de irigare pentru agricultura, Servicii . Am cautat in sectiunea aceasta a forumului, dar nu am gasit in totalitate raspunsurile de care am eu nevoie.