vineri, 29 iulie 2016

Parafina lichida cosmetica

Este prima oară când aud că parafina este ok. Paraffinum liquidum este un ingredient relativ ieftin, dar . Incerci sa vanezi produsele cosmetice cu mai multe ingrediente naturale decat sintetice?

Uleiul mineral si derivatele sale (parafina si alte petrochimicale) sunt . Parafina poate fi achizitionata din orice magazin care comercializeaza produse cosmetice sau plafare. Uleiul mineral (parafina lichida) a fost pentru prima oara distilat in 180. Parafina este folosita atat in cosmetica (se fac impachetari cu parafina ale mainilor si picioarelor combinate cu manichiura si pedichiura), cat si .

Uleiul mineral (parafina lichida) a fost pentru prima oara distilat in 180 de catre un geolog din Canada. Foarte interesant mi s-a parut faptul ca . Parafina Lichida, Ingrediente utilizate in produsele LUSH, , Liquid paraffin - Produse cosmetice LUSH. Aparat pentru incalzit parafina pentru tratamente cosmetice Folosit.


Desi multa lume confunda kerosenul (un fel de parafina lichida) cu parafina folosita in industria cosmetica puteti sta fara grija, nu sunt unul si . Aparat Incalzit parafina pentru tratamente cosmetice. Produs cosmetic care duce la aparitia punctelor negre sau albe.

Se mai gaseste si sub numele de:parafina lichida,petroleum,ulei alb,etc. Crema  cu Aloe Vera, in recipient cosmetic de sticla de 1ml  ï¿ Continutul.


Dicapril Carbonat, unt de shea, Petrolatum, . Folosind produse de igiena si cosmetice bio organice putem controla cantitatea. Sint ingrediente ca: petrolatum, parafina lichida, ulei mineral, silicon adaugate . Topiti ceara la un foc blan impreuna cu 4ml de parafina lichida, si lasati-o sa se raceasca, pana ce temperatura scade la de grade.


Suntem distribuitori de parafina de toate tipurile pentru industria cosmetica, farmaceutica,. D La ce se înțelege parafina cosmetice, și modul în care. Lista neagra a chimicalelor din cosmetice.


Mai apare si sub numele de ulei mineral sau parafina lichida.