marți, 26 iulie 2016

Dimensiuni coperta wattpad

In capitolul anterior am descris cum sa faci o coperta. In acest capitol va voi spune cateva sfaturi pentru a le face si reusite: 1. Word avand cateva fotografii care iti plac, iar dimensiunea finala e .

Scuzati faza cu scrisul care apare in videoclip. Chiar nu stiu ce s-a intamplat de s-a dereglat in halul asta.


Jon Loomer vine cu un infografic despre dimensiunile imaginilor pentru timeline, cover photo, Facebook Ads, eveniment sau un milestone. Covers by Wattpad is the simplest way to create beautiful covers for stories written on Wattpad - the world's unlimite ever growing collection of free books and .

Trecem la faza următoare: alegem coperta cărții. X 3pixeli, urcați imaginea la rezoluție dublă (17X 630) iar Facebook o va redimensiona, . Peste miliarde de lecturi pe Wattpad. Intr-o lume nebuna iti propunem o mica evadare prin lumea cartilor.


Sper ca si versiunea in limba romana sa fie tot asa . Pe coperta a patra a cărții, Florin Pîtea spune așa:. Când spun vast, mă gândesc la dimensiuni comparabile cu Primăvara Helliconiei.

Coperta s-a făcut după un model creat de Emil Dănuţ Badiu. Amazon - A doua editie a volumului de povestiri „Trei zile cu tata” are o coperta noua!


Personajul lui Mimi capătă acum dimensiuni profunde şi personalitatea ei, cândva unidimensională şi antipatică,. Care a fost prima persoană de pe Wattpad care ţi-a citit poveştile ? Noo, defapt e coperta de la Iron fey :) . Dat azi dupa ce ne am certat wattpad valoarea doi tineri renunţat tot pentru plăcut.


Constantin Cucos Educatia Dimensiuni Culturale Si Interculturale Aceia Ar . Andriescu, Claudiu Komartin ºi Radu Vancu îl prezintã pe coperta a IV-a a cãrþii). Se amplificã în acest fel relaþia victimã – cãlãu, ajungând la dimensiuni. Ei au mai scos in continuarea ei o alta colectie de carti, cu coperta cartonata si albastra (daca le stiti) din literatura .