vineri, 22 iulie 2016

Dantela crosetata metraj

Cateva modele de borduri din dantela manuala. Se pot folosi ca decor pentru : perdele, cuverturi, fete de masa, cearsafuri, naperoane, .

Dantex sa este unul din cei mai mari producatori in domeniul de pasmanterie. Produce dantele crosetate, dantele impletite, galoane decorative, franjuri, elatice.


Dantela bumbac crosetata manualLEILEI.

Dantela tip broderie de culoare neagra cu reflexe de. Patura Patchwork, Revista Usor de Crosetat. OZANA BARABANCEA, PASUL DOI: CROSETAREA IEI - Duration: 2:16.


Materiale textile - Dantela pentru rochii de seara sau de zi, rochii de mireasa sau de nasa. Dantela metraj, dantela matase si bumbac, dantela elastica, dantela . Vezi mai multe de la Mercerie Metraje, conectându-te la Facebook. Magazin ce comercializeaza Fire de tricotat, Fire de crosetat, Moulineuri.


Bluza alba gen ie din pinza topita si dantela crosetata manual. Dantela Bej - Gri, dantela la metru, metraj, material la metru dantela gri colorat, bej, sidef - Lei, Imbracaminte, Alte Produse Imbracaminte. Realizat pe carton tip KapaFix: panza, flori si dantela crosetata manual.


Margine cu dantela metraj si panglica imprimata bumbac. Se pare ca totusi exista masini care fac dantela sau margini crosetate, gen metraje. Insa acestea lucreaza cu multe ace si nicidecum cu ceva care sa semene cu .