joi, 21 iulie 2016

Cesiune actiuni cu titlu gratuit

Actionarul majoritar al unui SA (pers fizica),cesioneaza cu titlu gratuit actiunile unei alte persoane fizice. S-a intocmit contract cesiune la notariat . Cesiune de parti sociale cu titlu gratuit Pagina postărifeb. Pagina postăriAug 2012contract de cesiune parti sociale Pagina postăriMar 2008cesiunea cu titlu gratuit a partilor sociale intr-un SRL.


Noul cod civil Transmiterea părţilor de interes Societatea. Pagini similare(2) şi ori de câte ori legea impune cesiunea părţilor de interes, valoarea acestora este.


Cesiunea cu titlu gratuit a părţilor de interes este asimilată unei cesiuni cu titlu oneros şi dă.

Jurisprudență Chemare în judecată (acţiuni, cereri);. O problema de larga aplicatie, insa insuficient dezbatuta in literatura de specialitate, asupra careia intelegem sa ne aplecam pe scurt in . Inregistrarea in contabilitate a partilor sociale primite cu titlu gratuit e. Tags: cesiune parti sociale, implicatii fiscale, impozit pe profit. Care este impozitul care trebuie platit pentru aceasta cesiune de parti sociale? Abonati-va GRATUIT si descarcati Raportul Special.


Daca nu se vrea a se plati aceast impozit, se poate trece in contractul de cesiune ca cesiunea s-a facut cu titlu gratuit, si nu se mai specifica . Oct 2009Vanzarea unei firme cu datoriiMar 2009Cesiune parti sociale intre sotiIan 2007Cesiune integrala a partilor sociale: documente necesare. ICCJ a dispus confiscarea a peste milioane de lei din averea lui Dan.

In martie 200 aceasta a cesionat partile sociale cu titlu gratuit catre Mihaela Sanda Radulescu (actionar principal la Euroimob SRL) si Ionel .