luni, 18 iulie 2016

Holsuruburi de beton

Categorie de produse utilizate pentru prinderi in beton, cum ar fi: ancore, conexpanduri, piulite expandabile, cuie pentru beton, suruburi autofiletante, fixari . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SURUBURI AUTOFORANTE. Preturi pentru SURUBURI AUTOFORANTE de la lei.

Suruburi autoforante pentru lemn, otel, gipscarton si beton. Suruburi autoforante profesionale, de calitate. Asta din cauza ca nu au holsuruburi pentru beton mai lungi de 1mm (e vorba de suruburile care ar trece prin tocul si extensia PVC).


Fixarea in beton cu aceste suruburi se realizeaza prin insurubarea intr-o gaura executata in prealabil.

Holsuruburi - cea mai bogata gama, cel mai mic pret. Va livram chiar si numai bucata de holsuruburi. Holzsuruburi beton cu filet metric exterior Multi-Monti MMS-ST. Holzsuruburi beton cu cap inecat Heco Multi-Monti. Vind diferite marimi si modele de filetante,holsuruburi,cuie pentru aluminiu si beton Wurth.


Suruburi beton de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo. De exemplu, există dibluri diferite pentru beton, cărămidă, blocuri de gips,. Achiziţionând dibluri şi şuruburi sub formă de set, puteţi fi sigur că se vor potrivi.


Magazinul de suruburi iti ofera SURUB PT.

BETON la preturi mici, gasesti inca produse in SURUB PT. Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Şuruburi. Gama completa suruburi autoforante pentru lemn cap frezat.


Cumpara acum Suruburi si dibluri si iti facem livrarea direct la santier.