joi, 21 iulie 2016

Modele de case mici

Proiecte case mici cu arhitecturi unice in Romania. Puteti alege din peste de modele de proiecte de case mici. Peste de proiecte de case mici si peste 20de proiecte de case de toate felurile.

Proiecte case parter, case mansarda, case etaj. Alege din zecile de proiecte de case mici disponibile acum. Daca esti limitat de buget, aceste proiecte sunt ideale pentru tine.


Se spune ca esentele tari se pastreaza cel mai bine in recipienti mici.

Poate ca la fel stau lucrurile si in privinta caselor. Daca au designul atractiv, sunt comode, . Sunt mulți oameni care m-au întrebat de unde pot cumpăra proiecte de case, dar să fie modele de locuințe care să se potrivească la noi. Mici, cochete si practice: vezi in acest articol cateva proiecte de case mici cu mansarda care pot raspunde nevoilor tale!


Mici, simple, dar confortabile si elegante - aceste proiecte de case la tara raspund in maniera optima nevoilor practice ale proprietarilor. Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare EM158.


Proiectul Brandusa este un model de casa parter din categoria ” Proiecte case mici ” cu o amprenta la sol de 78mp, cu un aspect exterior frumos, traditional, . Proiecte case parter - proiecte tip case parter proiectare, recompartimentari apartamente, dictionar tehnic constructii. Proiecte case mici (lemn, zidarie, metal, beton armat);prezentare oferta de proiectare si oferte constructie la rosu, semifinit si cheie (categoria case mici).

Proiecte Case Mici - Proiecte de casa cu mansarda si garaj. Modele de case simple pe un singur nivel, case duplex, planuri case de vacanta. Case Mexi vine in ajutor cu orice proiecte de casa moderna la cheie si la cele mai bune preturi.


Proiecte case cu mansarda proiecte de case, proiecte de case mici, proiect casa. In Romania casele care nu depasesc o suprafata totala de 150mp, intra in categoria caselor mici.


In aceasta categorie am inclus proiecte de case parter si . Alte proiecte de case mici cu mansardă care ne-au atras atenţia sunt cele de pe casamodel.