marți, 12 iulie 2016

Comprest util comanescu

Pe scurt, Grigore Comănescu, prin firmele sale Somaco Construct, Comprest Util şi Asfalt Dobrogea, este unul dintre principalii producători de . Comănescu de la Comprest Util, ATAC DUR la adresa primarului din Năvodari şi a familiei Haşotti! Omul de afaceri Grigore Comănescu, cel care a intrat în război cu administraţia.

Grigore Comănescu, patronul Comprest Util. Grigore Comănescu ne-a povestit cum au stat lucrurile de la bun început. Digul de larg din Portul Constanța, construit de SC Comprest Util SRL. Grigore Comănescu, și olandezii de la Van Oor de fapt .

Mai mult, afaceristul spune că, în ultimii doi ani, cifra de afaceri a Comprest Util, grupul de construcţii pe care îl conduce, a scăzut cu circa , . Omul de afaceri constantean Grigore Comanescu, de la Comprest Util, si jurnalistul Adrian Carlescu sunt la aceasta ora in platoul televiziunii . Grigore Comănescu, patronul grupului de firme Comprest Util SRL, sustine că avocatrul Ionel Haşotti şi fratelui acestuia, senatorul Puiu Haşotti, . Pentru a doua parte a acestei povești am discutat chiar cu patronul Comprest Util, Grigore Comănescu. Omul de afaceri a acceptat într-un final .