joi, 28 iulie 2016

Masa consultatie

Canapele consultatii si examinare fabricate in Romania si Italia la preturi foarte competitive. Masa portabila consultatie + masaj pliabila cu schelet din aluminiu.


Masa masaj sectiuni , canapea consultatii.

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Masa masaj pliabila din lemn 186xcms cu spatar Plus Pret: 1EUR.


Canapea consultatii pentru cabinete medicale Canapea examinare pentru cabinete . Masa consultatie, masa examinare, canapea consultatie, canapea examinare, fabricate de firme renumite din Europa.

Caracteristici tehnice: 2sectiuni : una pentru sezut,una pentru spate; Sectiunea pentru sezut fixa,prevazuta cu decupare pentru . Canapele examinare, canapele consultatii medicale. Canapea portabila consultatie + masaj MC1- cadru din aluminiu Detalii - masa consultatie in trei sectiuni . Mese masaj Produse Asemanatoare cu: Masa masaj profesionala, pat masaj , canapea consultatie - Structura Aluminiu - PRET incepand de la 60 . Confectionam mese pentru consult medical sau masaj in diferite forme si dimensiuni.


Masa profesionala de consultatie, in totalitate din inox. Recipient inox pentru colectarea fluidelor. M-am pregatit pentru consultatie, m-am urcat pe masa.


Pana sa apuce ca ea sa ma consulte, se deschide usa.

Tin sa precizez ca masa cu pricina era pozitionata . ADION - Medicina VETERINARA - Mese - Mese consultatii. Masa de examinare din inox, picioare reglabile, blat cu inclinare si orificiu pentru scurgere. Captuseala transparenta din PVC 1x 5cm pentru masa de tratamente veterinare. Cumpara acum Masa de consultatie de 1x cm.


Masa consultatie maque - Masa de consultatii tip JM2B este o masa dedicata cabinetelor de ginecologie si urologie.