marți, 26 iulie 2016

Modele seminee pe lemne

Vedeti modele noastre de seminee din Cluj, Bucuresti, Iasi, Brasov! Model de semineu tip tunel construit intre incaperi avand brau de lemn.


Semineu pe lemne, cu design modern si doua laturi vizibile.

Puteti vedea portofoliul de modele seminee, cu design rustic, modern,. SEMINEU RUSTIC CU PIATRA NATURALA LEMN DE ESENTA TARE SI CARAMIDA! Seminee rustice-preturi - CLICK PENTRU DETALII MODELE! Semineele sunt construite din urmatoarele materiale: Placi de beton refractar cu armatura de fier in jurul focarului; Hota este construita din .

De asemenea, oferim si o gama de seminee clasice, pe lemne, realizate din piatra, marmura si diverse materiale. Pentru comoditatea dumneavoastra si pentru . Semineele cu lemne sunt perfect functionale si pe langa faptul ca va infrumuseteaza locuinta va vor asigura si o caldura placuta pe timpul iernii. Practic vorbin cu un brat de lemne , semineul incalzeste un spatiu.


Modelele de seminee se impart in categorii, si anume: seminee cu . RO SRL este o firma profesionala cu sediul principal Sibiu, specializata in comercializarea si constructia. Seminee pe lemn, seminee cu vatra deschisa, seminee de colt, trepte si glafuri, marmura si granit. Lemnul, calcarul, piatra de rau, caramida, marmura de Portugal si metalul au aspectul lor natural, iar detaliile sunt specifice.


Semineul model KFDesign este realizat cu un focar metalic cu interior de samota.

Focarul poate avea geamul lateral pe partea dreapta, asa ca in poza, sau pe . Va prezentam mai jos cateva modele de seminee deschise! Macimo SRL executa seminee moderne pe lemne sau pe gaz, de dimensiuni si. Puteti fie alege unul dintre modelele de seminee moderne din gama expusa, . Seminee cu lemne – focare monobloc și focare insert. Focarele monobloc cu lemne sunt sisteme compacte si practice care gratie.


Seminee pe lemne Timisoara, seminee moderne, clasice, focare semineu, cosuri de fum si multe produse de calitate pentru casa ta. Varietate de modele de seminee pe lemne, pe care le putem construi pentru tine, folosind doar materiale de calitate.