vineri, 15 iulie 2016

Etajera telescopica baie

Etajera telescopica pentru baie se monteaza usor si devine rapid un spatiu suplimentar de depozitare pentru tot felul de obiecte. Este prevazut cu etajere triunghiulare.


Este ideal pentru mai mult spatiu de depozitare in colturile neutilizate ale baii.

Se poate folosi in baie, in cabia de dus . Cumpara Accesorii de baie de la eMAG la preturi avantajoase. Etajera mare cu ventuze Tatay, cm x cm x cm,Turcoaz.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 8produse din categoria ACCESORII DE BAIE.

Preturi pentru ACCESORII DE BAIE de la lei. GRUNDTAL etajeră colţ, inox Lăţime: cm Adâncime: cm Înălțime: 58. Etajera telescopica pentru baie cu etajere se monteaza usor si devine rapid un spatiu suplimentar pentru depozitare pentru tot felul de obiecte. Preturi si oferta de produse din gama etajera baie din toate magazinele online din Romania.


Etajera telescopica baie, Etajera baie inox Wenko, Etajera baie . Descriere, Etajera telescopica este practica si ingenioasa si poate fi mutata oricand in alt colt. Poate fi asezata in interiorul cabinei de dus, deasupra cazii sau in . Descriere, Coltarul telescopic pentru baie este o alegere practica pentru depozitarea produselor se ingrijire personala necesare la dus.