luni, 11 iulie 2016

Flori de camera cu frunze mari

Pot fi plante cu flori sau plante decorative prin frunze. Marantha este o planta cu un desen al frunzelor foarte spectaculos si atractiv. Plante decorative prin frunze pe decostyle.

Ceea ce atrage cel mai mult la coleus nu sunt insa florile, ci frunzele colorate. Se vor simti bine in camere de apartament, birouri si chiar in colturi intunecoase.


Hoya sau floarea de ceară , are frunze verzi ceroase şi flori ceroase roz mirositoare. De ce ne place: Frunzele mari , lucioase de un verde inchis lasă o impresie puternică asupra .

Amaryllis are un aspect exotic si tropical, cu flori mari,. Culorile frunzelor includ o paleta larga de alb si verde, rosu si verde, alb cu pete rosii . Plante de interior şi de verandă; Plante cu frunze decorative. Peperomia argyreia: frunze umbrite de argintiu . Iata totusi zece plante care nu va vor solicita prea mari eforturi de. Violeta Africana Frunzele ei pufoase si florile colorate variat o fac una . Plantele cu frunze mari nu sunt doar elemente natural de decor,.


De altfel, daca ai un apartament luminos, e mai simplu sa detii flori care . Cu frunze mari, patate cu mult alb sau aproape albe si tivite doar pe margini cu verde, diefenbachia are o multime de specii si varietati.

Ca si voi, am in casa ghivece cu flori ale caror denumire sau cerinte de ingrijire,. Violeta de ParmaPlanta trebuie asezata intr-o camera cu lumina indirecta,. Dieffenbachia este o planta foarte decorativa prin frunze mari, .