marți, 12 iulie 2016

Cultura morcovului in solar

Cultivarea morcovului poate asigura recolte bogate dacă terenul este atent pregătit pentru această cultură agricolă. Morcovul rodește cel mai bine dacă este cultivat după solanacee (vinete, tomate, cartofi), leguminoase (fasole, mazăre, soia, trifoi, lucernă) și cucurbitacee . Morcov: Incepand cu martie se seamana in solar; In perioada – mai.

Cultura morcovului se practică cel mai mult în câmp descoperit, iar pe suprafeţe mici în adăposturi din plastic. Tags: pretul morcovilorcultura morcovuluimorcovi romanestilucrari agricole morcovi.


Cultura morcovului este una din culturile de legume mai putin. Morcovul prezinta o gama foarte larga de intrebuintare, se poate utiliza proaspat, sub forma de sucuri, diverse preparate culinare, deshidratata sau in salate.

Cultura de morcovi prezintă un potenţial de producţie extrem de ridicat iar. Sămânţa morcovului este extrem de mică și trebuie distribuită . O cultura de morcovi se poate infiinta atat in solar, cat si in gradina. Datorită faptului că înfiinţarea culturii de morcov pe solurile nisipoase se poate face foarte timpuriu şi că temperaturile din sol şi aer permit .

In primul ran morcovilor trebuie sa le asiguram un pamant afanat si. Atentie ,sa nu luati utilaje ,care nu poate dovedi functionalitatea in mai multe videouri,cu masina in. Marker două rânduri pentru plantarea semințelor. Pentru cultura de toamnă sunt recomandate soiurile de morcovi semi-timpurii, strictul. Despre înfiinţarea culturii morcovului de primăvară. Cltura morcovului timpuriu se preteaza foarte bine pentru exploatatii mici si mijlocii, in sere, solarii sau camp.


Pregătirea terenului începe din toamnă prin desfiinţarea culturii premergătoare, discuire cu . In aceasta primavara, a infiintat pentru prima data o cultura de cartofi extra-timpurii. Boala care creeaza cele mai mari probleme este mana cartofului, iar cel mai . Daca aveti experiente speciale legate de cultura morcovului, spuneti. Cultura în solarii este cea mai intensivă metodă de producere a cartofului extratimpuriu.


Majoritatea grădinarilor plantează cartofii primăvara devreme.