marți, 4 martie 2014

Plante norocoase pentru casa

O grădină cu plante sănătoase indică faptul că locuinţa din preajmă se bucură de o energie pozitivă. Poate că nu ştiţi că unele plante care împrospătează aerul în jurul.


Cine are în casă un ghiveci cu această plantă este o persoană norocoasă.

Afla care sunt cele mai cunoscute plante care aduc noroc daca sunt tinute in casa! Lucky bamboo sau bambusul norocos este de fapt Dracena sanderiana.


O grădină bogată, cu plante sănătoase şi flori superbe, indică faptul că locuinţa respectivă se bucură de un bun Feng Shui. Tag-uri: , arbore de ja arborele banilor, bambus norocos, busuioc sfant, cordiline, energii feng shui, .

Plantele şi florile benefice sunt bambusul, planta fericirii, portocalul, . Plantele isi aduc aportul pozitiv atat in casa, cat si imprejurul ei, si sunt surse de. Cele mai norocoase plante sunt, potrivit maestrilor Feng Shui, cele cu frunze . Plante decorative care aduc noroc în casă, plante benefice, trifoi,.


Plantele și florile pe care le alegem pentru casă trebuie să fie o sursă de energie pozitivă, care să ne asigure o stare de bine și liniștea . Plantele norocoase sunt bune in casa, potrivit principiilor fengshui. Iata plante benefice pentru fiecare camera.


Se spune că narcisele, liliacul, bujorii şi trifoiul sunt plante aducătoare de noroc. Pe această listă, potrivit Casă şi grădină, la fel de norocoase .

Imprejurimile casei sunt extrem de importante, astfel incat, chiar daca in. Plantele cele mai norocoase sunt cele suculente, cu frunze groase si . Foarte multe plante şi-au câştigat de-a lungul timpului titlul de „norocoase” datorită. Insa ce flori se potrivesc intr-un apartament? Se spune ca unele plante atrag norocul acolo unde se afla. Publicat pe Martie 20in Casa-Gradina. Alege plante de interior cu frunze sanatoase, verzi si rotunjite.


Când locuiți într-o casă aranjată haotic, cu pereții vopsiți în nuanțe.